Новини

Цветанов: Снимките в спалнята на Борисов са направени от

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!
Facebook

Не съм влизал в спалнята на Бойко Борисов, но кадрите може и да са истински. Това обаче трябва да кажат компетентните органи, коментира в студиото на bTV бившата „дясна ръка“ на премиера Цветан Цветанов. Той заяви, че при всички случаи автор на кадрите е жена.

Според Цветанов това, че Борисов е сниман в спалнята си, при това докато спи, показва, че са правени от някой, с когото той „поне за известно време е имал нещо общо“. Цветанов каза също, че по-вероятно аудиозаписите да са достоверни.

Бившият втори в ГЕРБ коментира популярни архивни кадри, на които се вижда как целува ръка на Бойко Борисов за прошка. Цветанов обясни, че това било плод на екзалтгация и закачки с младежката организация на ГЕРБ, на чийто форум се разиграва ситуацията. Според него случаят, поставен в контекст „не е чак толкова обиден“.

„Аз бях единственият, който е изказвал различно мнение от Борисов“, каза още Цветанов. Той съобщи, че името на неговата политическа формация вече е резервирано и е “Републиканци за България”. Прогнозата му беше, че и неговата формация, и ГЕРБ ще вземат на следващите избори около 500 000 гласа.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате: '

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!
Facebook